verkiezingsprogramma (NL)

Maak Den Haag jouw studentenstad!

Waar je ook bent in Den haag, overal zijn jongeren en studenten te vinden. Rondfietsend in de stad, aan het studeren in de bibliotheek of aan het lezen in het park. Hoewel Den Haag van oudsher geen studentenstad is, hebben wij deze prachtige stad in de laatste vijf jaar steeds populairder zien worden onder Nederlandse én buitenlandse studenten. Het toenemende aantal studenten en starters in Den Haag maakt het nationaal én internationaal een economisch en cultureel sterkere stad.

De steeds snellere toename van getalenteerde Jongeren in Den Haag zorgt ook voor een uitdaging. Het is aan ons om te zorgen dat studenten in Den Haag de mogelijkheden hebben om te groeien en zichzelf te ontplooien. Dat betekent zorgen voor een omgeving waarin jongeren zich thuis voelen. Een omgeving die kansen biedt, door innovatie en vooruitgang te stimuleren. Dat betekent het overbruggen van het gat tussen jongeren en de gemeente door beter te communiceren met jongeren en organisaties zoals studentenen studieverenigingen.

BSA staat voor bruggen slaan tussen de gemeente en studenten. De kennis, energie en passie die studenten in huis hebben moet beter worden gebruikt, door studenten meer te betrekken bij het bedenken, plannen en uitvoeren van beleid. Zo wordt den haag een stad waar écht wordt geluisterd naar de jongeren. Een stad waar jij jouw potentie volledig kunt realiseren. Een stad die gaat bruisen.

Een echte studentenstad.

 

housing
Huisvesting

 

Sports-equipment-Cropped-600x313
Sport

 

education-858cc07046
Onderwijs en Innovatie
vita-notturna-praga-nightlife
Cultuur & Uitgaansleven

 

14281842427ba7ff0ec697c385232c14495ac02264
Mobiliteit
environmental_sustainability_2016
Duurzaamheid & Innovatie

 

wheel-of-wellbeing
Zorg en Welzijn
2000px-Applications-internet.svg
e-democracy

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s